Hier kunnen verenigingen hun activiteiten plaatsen. Hier kunnen adverteerders aanbiedingen en/of activiteiten plaatsen.
De activiteiten en/of aanbiedingen mailen naar therja.maas@hetnet.nl

Hoe werkt Biljartpoint? Hoe log ik in voor de eerste keer? Hoe voer ik wedstrijduitslagen in? Voor een antwoord op al deze vragen is de bijgaande handleiding een hulpmiddel. Komt u er nog steeds niet uit of heeft u een andere vraag of opmerking? Dan graag contact opnemen met Therja Maas op therja.maas@hetnet.nl

Handleiding invoeren uitslagen in BP

Bij de inschrijving aan het begin van de competitie wordt aan de bij de RBB aangesloten verenigingen gevraagd of zij persoonlijke kampioenschappen willen organiseren. Het bestuur probeert dan zo veel mogelijk bij toerbeurt aan alle verenigingen die dat wensen een finale  toe te wijzen. 

Uit de vragen die gesteld worden tijdens vergaderingen en bij de prijsuitreikingen van de persoonlijke kampioenschappen blijkt, dat niet altijd even duidelijk is wat van een organiserende vereniging wordt verwacht en met welke regeltjes er rekening moet worden gehouden. 

Met deze leidraad hoopt het bestuur meer duidelijkheid te geven in de manier waarop finales georganiseerd moeten worden.

De leidraad vindt u onder deze link

Rooster Competitie 2020 2021
PDF – 4.7 KB 201 downloads

Hierbij de lijst met de begin- en de eindgemiddelden van het seizoen 2019-2020. Het eindgemiddelde geldt als aanvangsgemiddelde voor de competitie 2020-2021. De lijst is op alfabetische volgorde van de verenigingen. Hierbij is rekening gehouden met de eindgemiddelden uit PK’s e.d. van degenen die in een bepaalde spelsoort alleen maar PKs en toernooien spelen en geen RBB competitie.

2020 2021 Aanvangsgemiddelden Versie 1
PDF – 440.9 KB 419 downloads