DE DISTEL BOKAAL

De Distel Bokaal is een toernooi voor Veteranenteams in de spelsoort Libre. Er is dit jaar slechts 1 speelronde, met een uit- en thuiswedstrijd, en die dient gespeeld te worden in de periode van 23 mei tot en met 6 juni. De finale is op woensdagmiddag 17 augustus 2022 bij Biljartcentrum De Distel. De uitnodiging vindt u hieronder. Met als bijlage de deelnemende teams.

DE BOUWMEESTERMETAAL BOKAAL

De Bouwmeestermetaal Bokaal is een toernooi voor Senioren-teams in de spelsoort Libre. Er is dit jaar slechts 1 speelronde, met een uit- en thuiswedstrijd, en die dient gespeeld te worden in de periode van 2 mei tot en met 4 juni. De finale is op vrijdagavond 17 juni en zaterdagmiddag 18 juni 2022. De uitnodiging vindt u hieronder.  Met als bijlage de deelnemende teams.

PK DRIEBANDEN SENIOREN

PK wordt gespeeld gedurende 2 weken in de periode van 23 mei tot en met 3 juni. Er is 1 klasse. De uitnodiging vindt u hieronder.

PK BANDSTOTEN VETERANEN

PK wordt gespeeld gedurende 2 weken in de periode van 16 mei tot en met 25 mei. Er zijn 2 klassen. De uitnodiging vindt u hieronder.